JH . bouwmanagement

 

     Home     Profiel   Werken   

 

Instructies

Houd er rekening mee dat de CSS voor deze lay-outs veel opmerkingen bevat. Als u meestal in de ontwerpweergave werkt, moet u eens naar de code kijken voor tips over het gebruik van CSS voor vloeibare lay-outs. U kunt deze opmerkingen verwijderen voordat u uw site start. Lees voor meer informatie over de technieken die worden gebruikt in deze CSS-lay-outs het volgende artikel in Adobe Developer Center op -.

Wismethode

Omdat alle kolommen zwevend zijn, bevat deze lay-out een declaratie clear:both in de voettekstregel. Met deze methode kan de container bepalen waar de kolommen eindigen, zodat de randen en achtergrondkleuren die u in de container hebt geplaatst, kunnen worden weergegeven. Als voor uw ontwerp de voettekst uit container moet worden verwijderd, hebt u een andere wismethode nodig. De betrouwbaarste methode is om <br class="clearfloat" /> or <div class="clearfloat"></div> toe te voegen na de laatste zwevende kolom (maar vóór de afsluiting van de container). Dit heeft hetzelfde effect.

Logo vervangen

In deze lay-out is in de koptekst een tijdelijke aanduiding voor een afbeelding gebruikt op de positie waar u waarschijnlijk uw logo wilt plaatsen. U kunt het beste de tijdelijke aanduiding verwijderen en vervangen door uw eigen gekoppelde logo.

Houd er rekening mee dat als u via het veld Bron in de eigenschappencontrole naar uw logo bladert, in plaats van de tijdelijke aanduiding te verwijderen en vervangen, u de inlineachtergrond en weergave-eigenschappen moet verwijderen. Deze inlinestijlen dienen alleen om de tijdelijke aanduiding voor logo’s in browsers weer te geven voor demonstratiedoeleinden.

Als u de inlinestijlen wilt verwijderen, moet u controleren of het deelvenster CSS-stijlen is ingesteld op Huidig. Selecteer de afbeelding, klik in het deelvenster Eigenschappen van het deelvenster CSS-stijlen met de rechtermuisknop en verwijder de weergave- en achtergrondeigenschappen. (U kunt natuurlijk ook rechtstreeks naar de code gaan en daar de inlinestijlen voor de afbeelding of tijdelijke aanduiding verwijderen.)

Voorwaardelijk commentaar voor Internet Explorer

Deze vloeibare lay-outs bevatten voorwaardelijk commentaar voor Internet Explorer (Internet Explorer Conditional Comment; IECC) waarmee twee problemen worden opgelost.